Evenemangskalender

Aktiviteter VT 2020

Med avseende på det rådande läget får vi på STAR förfrågningar angående hur vi planerar vår fortsatta kursverksamhet. Vi väljer olika lösningar för olika kurser och så här ser planen ut i dagsläget. Observera att detta kan komma att ändras med kort varsel, så håll utkik på hemsidan. Det är du som individ som har det slutgiltiga avgörandet om du ska delta eller ej. Vi uppmanar till god handhygien och att du stannar hemma om du inte är frisk eller om du tillhör riskgrupperna.

Livsyoga: Fortsätter som planerat. Om du har möjlighet, ta med egen matta och filt.

Släktforskning: Fortsätter som planerat. Observera att BÅDA återstående kurstillfällen (1 och 15 april) hålls i Lilla konferensrummet, Eriksdalsbadet.

Cirkelträning: Fortsätter som vanligt men flyttar utomhus! Ta gärna med egen matta. Samling utanför idrottssalen. Observera att nästa kurstillfälle är först 20 april.

Löpträning: Fortsätter utomhus som vanligt.

Yinyoga/Restorative yoga: Vi planerar att hålla denna kurs, men tar in färre deltagare än normalt. Detta innebär att kursen redan är fullbokad. Vi återkommer om det blir några ändringar beroende på allmänna restriktioner. Skulle kursen inte bli av återbetalas deltagaravgifterna.

Hälsocoachutbildningarna Steg 1, 2, och 3: Samtliga flyttas till nya datum i höst.

Väl mött då!