STAR:S FOTOTÄVLING 2019

Tema: Rörelseglädje

Två gånger per år väljer STAR styrelse ut det bästa fotografiet. Vinnaren får välja mellan presentkort eller biobiljetter till ett värd av 400 kr och bilden publiceras i STAR:s trycksaker och webbplats.
Skicka in dina bilder till star@stockholm.se Skriv ett par rader i kommentarfältet om motivet, var bilden är tagen och vilka funderingar du har haft kring bilden.
Vi vill ha ditt bidrag senast den 30 juni 2019.

 

REGLER

Ditt foto får inte vara manipulerat. Vi tillåter en mindre justering. Om du har korrigerat skärpa eller färger något måste du notera det i din kommentar till bilden.
Genom att skicka in ditt foto tillåter du samtidigt att det publiceras i STARs samtliga trycksake r och på vår webbplats.
STAR förbehåller sig rätten att avlägsna bilder som kan verka anstötliga, olämpliga eller obehagliga.
Styrelsen utser vinnaren utifrån bildens kvalitet, motivet och fotografens förmåga att se förbi det förväntade och fånga teman u r en personlig eller överraskande vinkel.
Heltidsarbetande yrkesfotografer får inte skicka in bilder.
Du får skicka in så många bilder du vill.
Filen får inte vara större än 10 MB, men den måste vara större än 1MB.
Fotot måste vara minst 2400 x 1600 pixlar.

Läs/skriv ut inbjudan här!

 

VINNAREN AV STAR:S FOTOTÄVLING HT2018

Vi gratulerar Christine Lindberg från Kungsholmens SDF som vann med den här
härliga bilden. Christines motivering lät så här; Denna bilden är tagen i Hagaparken i Stockholm. Den visar mina två vänner och representerar vad som får mig att känna mig lycklig. Att vara ute på en lång promenad i ett soligt och höstvackert Stockholm med person man älskar.

Vi i juryn föll för den sköna bilden. Så här lät juryns motivering;
Fotografen har i en och samma bild fångat åtskilliga komponenter: årstiden, ljuset, naturen, glädje, gemenskap och inte minst den så nödvändiga återhämtningen efter ett härligt träningspass.

Så här glad var Christine när hon tog emot biobiljetter till ett
värde av 400 kr i vårt kansli i Enskedehallen.