Helgkurs i akrylmåleri- grunderna i Vedic Art HT24

1 800,00 kr

Inspirerande målerikurs i Vedic art, där du kan upptäcka den fria och gränslösa glädjen i att skapa konst och hitta sitt inre kreativa flöde.

Tillgänglighet: Finns platser kvar

Kategori:

Kom och njut av fritt skapande genom att pröva, öva och leka!

Vedic art är en metod som gör oss medvetna om vår skaparförmåga, så att vi på ett enkelt sätt kan uttrycka oss på målarduken. Utgångspunkten är din egen inneboende drivkraft. Steg för steg går vi igenom principer som hjälper oss att nå vår kreativa källa. Kursens filosofi är att all kunskap för att skapa redan finns inom oss, den behöver bara väckas!

Det här är en målarhelg för dig som längtar efter det fria, intuitiva skapandet. För dig som kanske inte har målat på länge, eller knappt alls, och vill utforska kreativiteten i måleri.

Vi använder miljövänlig akrylfärg och diverse redskap under kursen.

I kursen ingår förutom guidning genom de fyra första principerna i Vedic art, även målarbord med de färger du behöver, två målardukar, penna och skissblock för övningar, penselset och palett. Det kommer finnas möjlighet att låna diverse redskap och att köpa till mer material vid behov.

Ta med oömma kläder och inneskor. Vi kommer ha en lunchpaus på en timme under både lördagen och söndagen. Du väljer själv om du vill gå ut på stan för att äta, eller om du vill ta med en lunchmatlåda. Det finns möjlighet att värma mat i lokalen.

OBS: Minst fyra deltagare krävs för att kursen ska genomföras.

Information

Datum: Lördag 16 november och söndagen 17 november.
Tid: Klockan 10-16 båda dagarna.
Plats: Rum Riga, Sandhamnsgatan 8, Gärdet. Närmaste tunnelbanestation Gärdet (utgång Furusundsgatan/Frihamnen/Värtavägen). Sedan 5 minuters promenad. Det går även bra att ta Buss 1 (hållplats Gärdet).
Kostnad: 1800 kr för STAR-medlem. Material till ett värde av cirka 400 kr ingår.
Ledare: Cecilia Aginger.

Om Cecilia

Cecilia gick sin första Vedic Art-utbildning 2012. Det öppnade vägen till att fortsätta måla, delta på utställningar och vidareutbilda sig under flera år framåt samt till slut att utbilda sig till Vedic Art-lärare. Med sitt kravlösa förhållningssätt vägleder hon genom Vedic Arts principer för att ge kursdeltagarna möjlighet att finna sitt eget kreativa skapande i måleriet.

Du kanske också gillar …